20.6.2012

yöllinen turinatuokio

Hei tyypit! Ajattelin, et voisin kirjoitella tänne vähän enemmän aina välillä. Ehkä joku näitäkin postauksia jaksaa lukea.

Jos luulet että tämä postaus sai alkunsa tekemisen puutteesta, olet erehtynyt pahemman kerran! Vai oletko sittenkään. Oon nimittäin Toijalassa tällä hetkellä, tulin jo lauantaina viettämään iltaa parin toverin kanssa. Sit mä vaan jäin tänne. En saa aikaiseksi tehä mitään, paitsi ehkä ruokaa. Oon vaan kattonut vuoden 1999 Salkkareita ja olo on kovin pöhnäinen. Kuvasin kyllä hirmukauniin auringonnousun, mutta koska kameran johtosysteemi on Tampereella en voi siirtää kuvia koneelle. Voi möhnä.


Toijala on vähän sellainen paikka jonne voi paeta muuta maailmaa. Täällä tuntuu kuin kaikki taakat nostettais pois harteilta ja että kaikki on tosi jees. Toinen sellainen paikka on Kepon luona. Mutta musta se on mainiota, jokaisella pitäis olla sellainen paikka! Kyllä mulla silti on suuri hinku takaisin Tampereelle, koska siellä on koti.

En tiiä. Teki vaan mieli kirjotella jotain! Nyt sanon öitä ja kaikille yökukkujille sanon vaikka että... tulisitko seurakseni yöuinnille?

4 kommenttia:

 1. mie luen myös tekstiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sittenhän tämä on vallan mainiota!

   Poista
 2. Itse luen kuvia ja katson tekstiä. Sopivassa suhteessa. :)

  VastaaPoista