7.7.2012

riisiPa




En tiedä miksi, mutta jostain selittämättömästä syystä mun tekee nyt kovasti mieli kertoa teille matkastamme Pariisiin vuonna 2009. Se oli sitä hassua aikaa, kun mua luultiin pojaksi ja goottisiskolleni huudeltiin kaduilla.
Me asuttiin kivassa hotelliasiassa (jonka seinät oli kovin ohuet) kivassa kaupunginosassa vastapäätä kivaa leipomoa. Käytiin siellä siskon kanssa joka päivä ostamassa croissantteja, jotka oli mielettömän hyviä.
Viiden päivän aikana joina me tuolla oltiin me käytiin läpi lähinnä ne pahimmat turistirysät, jotka oli vähän mälsiä, mutta Eiffel -torni oli oikeesti ihan mainio. Löysin jotenkin ihmeellisesti myös Guerrisol -kirppiksen josta ostin pinkit tennarit jee! Oli myös mahtavaa hillua hotellihuoneessa katsoen saksaksi dubattua Paavo Pesusientä.
Kun sitten oli lähdön aika, tuo biisi tuossa noin oli salamyhkäisesti juurtunut päähäni ja hyräilin sitä melkein koko matkan takaisin Suomeen. Isä oli kännissä eikä Toijalaan enää mennyt junia, joten me mentiin taksilla. Fiilis oli vähän down.
Mutta ihan hyvä reissu se oli!

4 kommenttia:

 1. kuvat huutavat minulle pariisin olevan hyvä paikka (ilman tosin niitä turistirysiä)! ja oi minullakin oli aika jolloin minua luultiin pojaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pariisi on kovin mukava paikka. siellä vaan pitäis varmaan viettää vähän enemmän aikaa että ehtii kunnolla perehtyä koko kaupunkiin :--D ps. sielunsisko!!

   Poista
 2. Käsittämätöntä, täysin uusi bändi miule ja se tuli ekaa kertaa toissapäivänä elokuvassa vastaan! Ja nyt taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on ilmiselvästi kohtalo. tsekkaa toki muitakin biisejä, tosi kiva bändi on hän!

   Poista