27.2.2014

shäägämäägä shägä määgämäy

Hellureisson, halusin tulla kertomaan että Barnan kaa täyttää huaaamenna _kaksi_vuotta_! Se on aika huikeeta, ja haluaisinkin vain kiittää teitä kaikkia jotka olette olleet mukana. Ja teitä jotka olitte mukana mutta lähitte meneen, se on ihan okei.
Koskettava kasvutarina: Barnan kaa on toiminu suurena motivaattorina kehittyy kuvaamisessa (en kyl tiiä oonko kehittyny ollenkaan mutta sekin on ihan okei) ja voisin väittää että oon saanut kamujakin tän kautta, oujee! Jatkukoon tämä enemmän tai vähemmän kukoistavana ja hohdokkaana ja joo menen pois

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon blogisi taaperoitumisesta! Kohta se on uhmaikänen. Aijjai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta tosiaan, toivottavasti pärjään sen kanssa O___O mutta kiiiitoksssia!

   Poista
 2. Onnea blogillesi, se on mahtava. En voi muuta sanoa, kun sen, että bloggaileminen on varmasti uskomattomin motivaattori kuvaamiseen, ja voi luoja, olen aivan tajuttoman motivoitunut kuvaamaan kaikkea. Kehityn jatkuvasti paremmaksi ja palaute blogissa tekee kuvaamisesta sen arvoista. En tiennyt, että kuvaamisen merkityksellisyys nousisi näin korkeaksi. En olisi myöskään uskonut löytäväni yhtä monta näin tajuttoman hyvää blogia, sillä munkin blogitus lähti omasta blogista, ei muiden blogien lukemisestia. Äääh mahtavaa. Sun blogi on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;____; voi sinnuu! olemme SAMASSA VENEESSÄ, mullakin varsinkin alussa oli hirvee hinku vaan jatkuvasti kuvailla ja ooh. palaute on huippua! ja mäkin nautin sun blogista suuresti :--)

   Poista
 3. Älä ikinä mee pois :)

  VastaaPoista
 4. Oispa kiva kuulua tuohon kamujoukkoon! Vaikutat kauhean suloiselta :-).

  VastaaPoista
 5. Wooo-ooo-ooo aion viedä sut kotiin ja paijaa sua! Elikkäs jea onneee, hieno saavutus ja mieltsi blogi selailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä oot mun kesäkissa!!! ihanaa ihanaa kiitos :--)

   Poista